Appareils et accessoires
Aardappel- en spruitjespuree
Prép. 25min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie afgeplukt6 takjes
-
uien gehalveerd (80 g)2
-
knoflookteentje1
-
water750 g
-
bloemige aardappelen in plakjes800 g
-
zout1 tl
-
spruitjes gehalveerd500 g
-
boter zacht, in stukken20 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)100 g
-
olie3 el
-
roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)1
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk200 g
-
boter zacht, in stukken80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
842 mg
Protides
15 g
Calories
3090 kJ /
738 kcal
Lipides
52 g
Fibre
10.7 g
Graisses saturées
24 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut en gembersoep
35min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Groentencurry met rijst
Pas d’évaluation
Chili con carne
40min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Havermoutpap met vers fruit
15min
Aalsterse Vlaai
1h
Verse Tomatensoep
30min
Rode kool met appel
1h 10min
Bolognesesaus
1h 15min