
Appareils et accessoires
Aardappel- en spruitjespuree
Préparer. 25min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie afgeplukt6 takjes
-
uien gehalveerd (80 g)2
-
knoflookteentje1
-
water750 g
-
bloemige aardappelen in plakjes800 g
-
zout1 tl
-
spruitjes gehalveerd500 g
-
boter zacht, in stukken20 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)100 g
-
olie3 el
-
roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)1
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk200 g
-
boter zacht, in stukken80 g
Infos nut. par 1 portie
Calories
738 kcal /
3090 kJ
Protides
15 g
Lipides
52 g
Glucides
58 g
Fibre
10.7 g
Graisses saturées
24 g
Sodium
842 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux