Appareils et accessoires
Kabeljauw in tomatensaus
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
728.8 mg
Protides
29.6 g
Calories
1291.8 kJ /
308.7 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Spaghetti met tonijn
40min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Zalm met venkel
40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min