Appareils et accessoires
Zalm met venkel
Prép. 20min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
28 g
Calories
1148 kJ /
280 kcal
Lipides
17 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Zalm en venkel risotto
25min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Turkse moussaka
1h 10min