Appareils et accessoires
Rode kool met appel
Prép. 20min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
981 kJ /
235 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4.4 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut en gembersoep
35min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
200 g prei fruiten
20min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Béchamelsaus
15min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Appelmoes
20min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Macaroni met ham en kaas
1h 20min