Appareils et accessoires
Rode kool met appel
Prép. 20min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
981 kJ /
235 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4.4 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Lactosevrije warme chocolademelk
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Pudding
15min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Erwten met ham
25min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Appelmoes
20min