Appareils et accessoires
Uiensoep
Prép. 10min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
Gruyère kaas in stukken gesneden80 g
-
uien in helften gesneden500 g
-
olijfolie30 g
-
ongezouten boter20 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper plus extra naar smaak2 snuifjes
-
meel (10 g)2 tl
-
droge witte wijn200 g
-
water800 g
-
1 tl huisgemaakte bouillonpasta, kip of rundvleesbouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees1
-
stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood12 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1034 kJ /
247 kcal
Lipides
8 g
Fibre
2.7 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige aspergesoep
25 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Peergelei
10 Std.
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min