Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optionnel)
ou 50 g diepvriesdoperwten (optionnel) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
ou ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Infos nut.
- par 1 porties
- Calories
- 670 kJ / 160 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 godz.
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Geroerbakte groenten
10min