Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optionnel)
ou 50 g diepvriesdoperwten (optionnel) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
ou ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Infos nut.
- par 1 porties
- Calories
- 670 kJ / 160 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Minestrone
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Veelzijdige gladde soep
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20 min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min