Appareils et accessoires
Veelzijdige stevige soep
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optionnel)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Protides
5 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Lipides
5 g
Fibre
3.8 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoensoep
35min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Mysterieuze soep
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Bloemkool met kaas
55min