Versions compatibles
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui, in stukken
- 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
ou 1 tl gedroogde salie bladeren - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
- 250 g bloemkool, in roosjes
- 250 g romanesco broccoli, in roosjes
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (optionnel)
- 1 el peterselie, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protides
- 5.6 g
- Glucides
- 17.7 g
- Lipides
- 6.6 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Pompoensoep
35min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nessuna valutazione
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1sa 35 dk
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Mexicaanse kippensoep
40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min