Appareils et accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Prép. 15min
Total 3h 25min
6 porties
Ingrédients
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
216.8 mg
Protides
79.7 g
Calories
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Lipides
59.7 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knolselder parmigiana
1h 10min
Gember schillen
Pas d’évaluation
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Minestrone
45min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Pruimentaart
1h 30min
Citroenslush met champagne
10min
Mayonaise zonder ei
10min
Basis kippenbouillon
35min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Tomatensaus
40min