Appareils et accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optionnel)½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
980 kJ /
235 kcal
Protides
15.85 g
Glucides
9.08 g
Lipides
14.98 g
Fibre
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Bearnaisesaus
15min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Pruimentaart
1h 30min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min