Appareils et accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optionnel)½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
980 kJ /
235 kcal
Protides
15.85 g
Glucides
9.08 g
Lipides
14.98 g
Fibre
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalmtartaar
10min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Sabayon (Zabaglione)
15min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Steak tartaar
30min
Eendenlever
33h
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Bearnaisesaus
15min