Appareils et accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
480.9 mg
Protides
15.3 g
Calories
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Lipides
27.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
69.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Spaghetti Bolognese
40min
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Vanille-ijs
12h
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min