Appareils et accessoires
Champagne en bessen trifle
Prép. 30min
Total 3h 40min
16 glazen
Ingrédients
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
95.5 mg
Protides
3.3 g
Calories
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mousse van kaas
10 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Courgetteomelet
40 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Mousse van ham
10 Min
Forelmousse
5 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min