Appareils et accessoires
Knapperige granola
Prép. 1h
Total 2h
50 porties
Ingrédients
-
havervlokken600 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot60 g
-
tarwekiemen100 g
-
zonnebloempitten gepeld60 g
-
sezamzaadjes70 g
-
pompoenpitten gepeld30 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, pecanoten, walnoten, cashewnoten, pistachenoten, amandelnoten, pindanoten) (zie tips)200 g
-
lijnzaad70 g
-
rozijnen250 g
-
speltvlokken180 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
honing100 g
-
210 g zonnebloemoliekokosolie210 g
-
volle melk60 g
-
gerstemoutstroop (zie tips)100 g
-
fijn zout1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4.1 g
Calories
697 kJ /
167 kcal
Lipides
9.5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Power Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Lemon curd
20min
Citroenkoekjes
Pas d’évaluation
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Pruimentaart
1h 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Amaretti van abrikoos
40min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Appelcake
1h
Appelmoes
20min