Appareils et accessoires
Eenvoudige appeltaart
Prép. 10min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
828 kJ /
198 kcal
Lipides
33 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Starterskit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appeltaart
1h
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Heksenvingerkoekjes
2h
Pruimentaart
1h 30min
Varkenshaasje in papillot
1h
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Worteltaart
2h
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Appelcake
1h
Basisrecept Brood
3h