Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
ou 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2507 kJ / 599 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 godz. 10 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Boemkool buffalo hapjes
Pas d’évaluation
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min