Appareils et accessoires
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Prép. 20min
Total 1h 10min
6 porties
Ingrédients
Gehaktballen en saus
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
ui in vier gesneden100 g
-
teentjes knoflook3
-
rundergehakt in stukken500 g
-
varkensgehakt in stukken500 g
-
lichte room (ong. 18% vet)60 g
-
zeezout2 snuifje
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree70 g
-
olijfolie40 g
Parmezaanse polenta
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
volle melk1000 g
-
polenta100 g
-
gezouten boter in blokjes (2 cm)100 g
-
zeezout2 snuifjes
-
olijfolie en wat extra om te garneren
-
verse peterseliebladeren om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
46 g
Calories
3732 kJ /
32 kcal
Lipides
65 g
Fibre
4 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Samen thuis genieten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Tomatensaus
40min
Gehaktbrood
1h 20min