Appareils et accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Prép. 25min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
935 kJ /
223 kcal
Lipides
17 g
Fibre
0.9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gemalen ijs
5min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
200 g prei fruiten
20min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Perzik Bellini
5min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Zalm met venkel
40min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h