Versions compatibles
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optionnel)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
ou 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 80 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 8.3 g
Recettes alternatives
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Chilli con carne
35min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Gekookte eieren
20min