Runderragout met aardappelen

Runderragout met aardappelen

3.5 11 évaluations
Prép. 5min
Total 1h 10min
6 porties

Ingrédients

  • meel
    30 g
  • rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)
    700 g
  • ui in stukken (3 cm)
    140 g
  • selder in stukken (3 cm)
    100 g
  • teentje knoflook
    ½
  • gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • boter
    40 g
  • droge witte wijn
    100 g
  • tomatenpuree
    30 g
  • wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)
    200 g
  • gedroogde laurierbladeren
    2
  • verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
    1 takje
  • vleesbouillon huisgemaakt
    300 g
    1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), huisgemaakt
  • zout
    1 afgestreken tl
  • aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)
    400 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Protides 30.4 g
Calories 1259 kJ / 301 kcal
Lipides 11 g
Fibre 3.3 g
Glucides 20.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...