Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protides
- 30.4 g
- Glucides
- 20.7 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 3.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Rundvlees Stroganoff
1h
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h