Appareils et accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Prép. 30min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
18 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Mini panettone
Pas d’évaluation
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Penne met mosselen
1h 5min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Lamsstoofpotje
1h 45min