Appareils et accessoires
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Prép. 35min
Total 1h 10min
2 porties
Ingrédients
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)20 g
-
60 g sinaasappelmarmelade, plus 1 el citroensapmarmelade van sinaasappels uit Sevilla60 g
-
verse tijm (blaadjes)1 snuifje
-
olijfolie20 g
-
20 g sherryazijnbalsamicoazijn20 g
-
porto50 g
-
water550 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)2
-
bloemige aardappel geschild, in kleine stukken (1 cm)350 g
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
boter30 g
-
melk120 g
-
vers gemalen zwarte peper pas aan naar smaak¼ tl
-
verse sperziebonen in stukken (2 cm) indien nodig120 - 150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
43 g
Calories
3136 kJ /
750 kcal
Lipides
33 g
Fibre
4.4 g
Glucides
60 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.