Appareils et accessoires
Mosterd-dillesaus
Prép. 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingrédients
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Protides
10 g
Calories
8541 kJ /
2041 kcal
Lipides
211 g
Fibre
2.6 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
20min
Groene pepersaus
20min
Fruitige saladedressing
5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Koffiedessert
15min
Bearnaisesaus
15min