Appareils et accessoires
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Prép. 25min
Total 2h 45min
6 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
1292 kJ /
309 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.5 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Piña Colada sorbet
30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Bearnaisesaus
15min