Appareils et accessoires
Kippenbouillonpasta
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Protides
58 g
Calories
2714 kJ /
649 kcal
Lipides
35 g
Fibre
5.9 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Tomatenketchup
1h 15min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vanillesuiker
72h
Gekruide noten
45min
Amandelmelk
10min
Zachte graanrepen
1h
Koolsla
10min