Appareils et accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
706 mg
Protides
6 g
Calories
1379 kJ /
330 kcal
Lipides
4 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Aspergesoep met citroen
55min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Roergebakken champignons
55min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Ciabattabroodjes
3h 30min