Appareils et accessoires
Basis kippenbouillon
Prép. 5min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3402 mg
Protides
65 g
Calories
2268 kJ /
540 kcal
Lipides
5 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Loempia’s
55min
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Roggebroodjes
12h
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Gestoomd volkorenbrood
2h
Tomatensoep met Burrata
35min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min