Appareils et accessoires
Basis kippenbouillon
Prép. 5min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3402 mg
Protides
65 g
Calories
2268 kJ /
540 kcal
Lipides
5 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Koolsoep
50min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Boemkool buffalo hapjes
35min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Ezogelin Soep
1h 5min
Veelzijdige stevige soep
50min