Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
ou 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1629 kJ / 390 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1032 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gembersoep met rode paprika
50min
Mysterieuze soep
45min
Vegan jus
40min
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min