Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
ou 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1629 kJ / 390 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1032 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Linzensoep met spinazie
50 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 godz. 10 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 godz.
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min