Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 18.6 g
- Fibre
- 4.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mousse van ham
10min
Vislasagne met courgette
1h
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Kaas uilen
Brak ocen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Kip in perziksaus
40 Min
Lasagnerolletjes
Brak ocen
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min