Appareils et accessoires
Rundergoulash met deegballetjes
Prép. 30min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Deegballetjes
-
300 g witbrood, oudbakkenbroodjes300 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 takjes
-
uien gehalveerd80 g
-
boter en meer voor het invetten25 g
-
melk220 g
-
eieren3
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Rundergoulash met gestoomde deegballetjes
-
teentjes knoflook3
-
uien in kwarten gesneden450 g
-
30 g geklaarde boterolie30 g
-
rundvlees (om te stoven), in stukjes (2-3 cm) gesneden, drooggedept met keukenpapier750 g
-
suiker1 tl
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers350 g
-
rode wijn200 g
-
zoete paprikapoeder2 el
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
½ tl karwijzaadgemalen karwij½ tl
-
geraspte citroenschil1 tl
-
verse marjolein1 el
-
gedroogde laurierbladeren3
-
jeneverbessen5
-
2 kruidnagelsgemalen kruidnagels1 snuifje
-
water300 g
-
bloem30 g
-
paprika rood en groen, in dunne reepjes200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
38 g
Calories
2315 kJ /
553 kcal
Lipides
22 g
Fibre
5.7 g
Glucides
45 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Aardappelgoulash
1h
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Huzarensalade
25min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Chocoladeroomijs
12h
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min