Appareils et accessoires
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Prép. 20min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
170 mg
Protides
4.4 g
Calories
1562 kJ /
371.8 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Proteïnepudding
6h 35min
Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Rabarberijs
36h 25min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Garnituur van courgette
30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Vruchtensaus (coulis)
10min
Aardappel- en groentenpuree
40min