Appareils et accessoires
Vruchtenroomijs
Prép. 5min
Total 5min
6 porties
Ingrédients
-
suiker volgens smaak60 g
-
bevroren fruit indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
room120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.7 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocoladeroomijs
12h
Snel vruchtenijs
10min
Ijs van bevroren fruit
5min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Peren in rode wijn
5h
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Aardbeienijsjes
12h 15min
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Dropijs
8h 30min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Vanilleroomijs
12h