Appareils et accessoires
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Prép. 30min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
zout volgens smaak1 ½ tl
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)600 g
-
boter om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)4
-
citroen liefst biologisch, geraspte schil en sap1
-
vers gemalen peper volgens smaak1 snuifje
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
boter10 g
-
verse champignons in plakjes300 g
-
droge witte wijn50 g
-
room50 g
-
200 g roomkaassmeerkaas (bijv. La vache qui rit®)200 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
citroenzeste1 tl
-
zout volgens smaak
-
vers gemalen peper volgens smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
45 g
Calories
2763 kJ /
660 kcal
Lipides
48 g
Fibre
4 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Steak Stroganoff
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Vinaigrette van paprika's
Pas d’évaluation
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Forel met hollandaisesaus
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min