Appareils et accessoires
Kipfilets pizzaiola
Prép. 15min
Total 55min
6 porties
Ingrédients
-
kipfilets zonder vel800 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
Edammer kaas of andere halfharde kaas (bijv. gruyère, emmentaler, fontina), in stukken200 g
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik of vers600 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1 volle tl
-
suiker1 tl
-
gedroogde oregano1 ½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
41 g
Calories
1386 kJ /
331 kcal
Lipides
16 g
Fibre
1.6 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Steak Stroganoff
45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Viscurry
35min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Rundvlees Stroganoff
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min