Appareils et accessoires
Broccolisoep met volkoren croutons
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
teentje knoflook1
-
witte uien gehalveerd60 g
-
olijfolie30 g
-
broccoliroosjes500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water450 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
gorgonzola verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken80 g
-
brood volkoren, geroosterd, in blokjes60 g
-
gemalen zwarte peper om op te dienen2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
362 mg
Protides
10.3 g
Calories
1309.5 kJ /
313 kcal
Lipides
23.5 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
10.8 g
Glucides
18.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut en gembersoep
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Broccolisoep
15min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25min