Versions compatibles
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g kerstomaten
- 30 g pijnboompitten, en iets meer om te bestrooien
- 1 teentje knoflook (optionnel)
- 80 g verse basilicumbladeren
- 120 g extra vergine olijfolie, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ¼ tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 1200 g water
- 320 g droge pasta, kort of lang (bv. penne, fusilli)
-
200
g mozzarella, in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes
ou 200 g burrata, in stukken
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Protides
- 34.4 g
- Glucides
- 65.3 g
- Lipides
- 55.2 g
- Graisses saturées
- 16.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 1473.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Zalm met venkel
40 dk
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Indiase groentencurry
50 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 dk
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Butternut en gembersoep
35 dk
Loempia’s
55 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 dk