Appareils et accessoires
Steak tartaar
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optionnel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.3 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Klassieke sabayon
15min
Mayonaise
5min