Appareils et accessoires
Steak tartaar
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optionnel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.3 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalmtartaar
10min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Groene pepersaus
20min
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Bearnaisesaus
15min
Gehaktbrood
1h 20min
Chocolademousse
3h 20min