Appareils et accessoires
Steak tartaar
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optionnel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.3 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolademousse
3h 20min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Spaghetti carbonara
40min
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Vinaigrette van paprika's
Pas d’évaluation
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Eendenlever
33h
Pulled Pork
Pas d’évaluation