Appareils et accessoires
Groene pepersaus
Prép. 5min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.7 g
Calories
688 kJ /
165.6 kcal
Lipides
12 g
Glucides
9.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Bearnaisesaus
20min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gegratineerde coquilles
25min
Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min