Appareils et accessoires
Komkommersoep met garnalenspiesjes
Prép. 25min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie40 g
-
citroensap2 el
-
zout½ tl
-
rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd24
-
uien gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
komkommers liefst ongepeld, in stukken500 g
-
citroen in schijfjes, elk in vier gesneden1
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta huisgemaakt1 volle tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
melk200 g
-
bloem40 g
-
verse dille (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
12 g
Calories
733 kJ /
175 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1.4 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Klassieke sabayon
15min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Pompoensoep
35min
Vinaigrette van paprika's
Pas d’évaluation
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Appelmoes
20min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min