Appareils et accessoires
Gevulde groenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1018 kJ /
243 kcal
Lipides
10 g
Fibre
5.7 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Concord druivenparels met champagne
Pas d’évaluation
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Courgetteomelet
40min
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min
Groenteflan
1h 35min
Geroerbakte groenten
10min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Gierst met kip en curry
35min