Appareils et accessoires
Lamsstoofpotje
Prép. 20min
Total 1h 45min
4 porties
Ingrédients
-
rozemarijn, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
tijm, verse alleen de blaadjes3 takjes
-
salie, vers5 bladeren
-
uien gehalveerd (1 ui)150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
spek plakken, in stukken (3 cm)70 g
-
lamsstoofvlees, ontbeend in stukken750 g
-
fijn zout naar believen¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen½ tl
-
wortelen in schijfjes (1-2 cm)2
-
selderstengels in schijfjes (1-2 cm)2
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l), (vlees of groenten)bouillonpasta (vlees of groenten)2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge witte wijn200 g
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
44.3 g
Calories
2479 kJ /
393 kcal
Lipides
42.5 g
Fibre
3.925 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Voordeel menu's
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Asperge-watermeloen salade
40min
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Couscous met lam en groenten
50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min