Versions compatibles
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
ou 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
ou 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protides
- 12.7 g
- Glucides
- 65.6 g
- Lipides
- 9.2 g
- Fibre
- 3.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Spaghetti met tonijn
40min
Antioxidantenboost
10 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Vegan cheeseburgers
10h
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Pastasalade met kip
1h 15min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min