Appareils et accessoires
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
12.7 g
Calories
1590 kJ /
380 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
3.9 g
Glucides
65.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Starterskit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Gevulde groenten
1h 20min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min