Versions compatibles
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g oudbakken broodjes, in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 20 g verse basilicumbladeren
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout, en iets meer
- 1 tl gemalen zwarte peper, en iets meer
- 300 g rode kool, in stukken
- 150 g appel, geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Protides
- 17.5 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 40.4 g
- Graisses saturées
- 14.5 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1829.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Geroerbakte groenten
10 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Pas d’évaluation
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Pas d’évaluation
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Veelzijdige stevige soep
50min
Groentensaus voor pasta
40 Min