Appareils et accessoires
Eiersalade met curry
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
862 mg
Protides
13 g
Calories
1483 kJ /
355 kcal
Lipides
28 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Pasta met crème van pistache
30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Stoofvlees
3h 10min