Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
ou ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protides
- 35 g
- Glucides
- 62 g
- Lipides
- 19 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Cholent
Pas d’évaluation
Tomaat basilicum spread
5 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Bananensticks met chocoladecoating
Pas d’évaluation
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 godz. 10 min