Appareils et accessoires
Orzo pasta met zalm en spinazie
Prép. 25min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
28 g
Calories
2344 kJ /
560 kcal
Lipides
32 g
Fibre
4.1 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zal(m)ig lekker
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Viscurry
35min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Hong Kong rijst met worst
Pas d’évaluation
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Risotto bolognese
45min