Appareils et accessoires
Chilli con carne
Prép. 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1452 kJ /
346 kcal
Lipides
18 g
Fibre
10.9 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Margarita
10min
Chili con carne
40min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Pekingeend
45min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Chili non Carne
1h
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h