Appareils et accessoires
Chilli con carne
Prép. 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1452 kJ /
346 kcal
Lipides
18 g
Fibre
10.9 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Cottage pie
1h 10min
Gevulde groenten
1h 20min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Chili non Carne
1h
Chili van rund met citroenfeta
45min
Vegetarische chili
1h 5min
Kip garam masala
50min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Paddenstoelentaart
1h 30min