Appareils et accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prép. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
384.3 mg
Protides
19.5 g
Calories
2200.8 kJ /
526 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
44.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gevulde vis
1h 50min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Pisco sour
10min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Kip tikka masala
1h 10min