Appareils et accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prép. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
384.3 mg
Protides
19.5 g
Calories
2200.8 kJ /
526 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
44.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation