Versions compatibles
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizzadeeg
- 120 g water
- 2 - 3 g verse gist
- ½ tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 200 g broodbloem
- 1 tl zout
Pistache pesto
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 90 g pistachenoten
- ½ teentje knoflook (optionnel)
- 3 verse basilicumbladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
Topping
- 80 g Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)
- 60 g mortadella, in plakjes
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 2200.8 kJ / 526 kcal
- Protides
- 19.5 g
- Glucides
- 44.3 g
- Lipides
- 30.8 g
- Graisses saturées
- 7.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 384.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Brak ocen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Kip met 'mole verde' saus
Brak ocen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen