Versions compatibles
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Volkorenbrood
- 380 g water
- 1 snuifje suiker
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 500 g volkoren tarwebloem
- 100 g zonnebloempitten
- 1 ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Hartig broodbeleg
- 150 g roomkaas
- 150 g kwark
- 1 ei, hard gekookt, geschild, in vieren gesneden (optionnel)
- ½ tl zout
Kipgehaktballetjes
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g kippengehakt
- 40 g paneermeel
- 1 ei
- 1 tl gedroogde oregano
- 10 g tomatenpuree
- 15 g sojasaus
- olie, om te frituren
- 50 g roomkaas
- 1 rode paprika, gesneden in de vorm van een snavel
- 1 gele paprika, gesneden in de vorm van een wenkbrauw
- 1 bos verse bieslook
- 10 ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Protides
- 14.6 g
- Glucides
- 18.6 g
- Lipides
- 13.4 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 384 mg
Recettes alternatives
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3hod. 5min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Bloementaartje met amandelcrème
1hod. 10min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Nenhuma avaliação
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Banketbakkersroom
15 min
Basis brooddeeg
5 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Nenhuma avaliação
Boerenbrood
2h