Appareils et accessoires
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1268.7 mg
Protides
34.8 g
Calories
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli-ham omelet
35min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Vastensoep
30min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Fruitnectar
10min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Canapé met ei
10min
Noedelsoep
35min
Romige champignonsoep
20min