Appareils et accessoires
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1268.7 mg
Protides
34.8 g
Calories
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Arabische kip met couscous
45min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Tomatensoep met Burrata
35min
Spaanse risotto
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min