Appareils et accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Prép. 30min
Total 40min
10 porties
Ingrédients
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
804 mg
Protides
7 g
Calories
1450 kJ /
347 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend®
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Broodkruimels
5min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Romige courgettensoep
35min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min