Appareils et accessoires
Gougère-soezen met zalmmousse
Prép. 25min
Total 25h 35min
20 stuks
Ingrédients
Zalmmousse
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)150 g
-
boter20 g
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
room, 35% vet200 g
-
verse dille enkel de blaadjes1 takje
-
kappertjes op azijn uitgelekt1 el
-
citroensap1 tl
-
gemalen witte peper1 - 2 snuifjes
-
gelatinepoeder1 tl
-
kokend water1 - 2 el
Gougère-soezen
-
Gruyère kaas in blokjes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
zout½ tl
-
chilipoeder1 snuifje
-
boter80 g
-
bloem120 g
-
eieren3
-
verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
224.2 mg
Protides
7.2 g
Calories
611 kJ /
145 kcal
Lipides
11 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
4.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mousse van kaas
10min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Aardbeien mille-feuille
5h
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Sabayon (Zabaglione)
15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Steak tartaar
30min
Mousse van ham
10min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gegratineerde coquilles
25min